| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
drblood CUMHURBAŞKANI

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 4:07 am Mesaj konusu: Sınırsız Paylaşım için V.İ.P üyeliğimiz başlamıştır !!! |
|
|
Forumda bazı başlıklarda V.İ.P üyelik sistemimizi başlatmış olup sitemizde genel itibariyle aktif olan üyelerimizin paylaşımlarımızdan yararlanmasını sağlayacağız...
Gözlemlerimiz sonucu birçok üyemiz sadece okuyup yada kendilerine yarayanı alıp gitmektedirler...Burda bazı paylaşımları sunan arkadaşlarımız dakikalarca belki saatlerce buna emek harcarken gerçekten emeklerinin hak ettiği karşılığını, ki bu bir "Teşekkür" dür, alamamaktaydılar...
Yönetim olarak artık gerçekten hakeden üyelerimizin paylaşımlarımızdan faydalanmasına karar verdik...
Uzun süredir bahsetmiş olduğum "puan" meselesi işte burada devreye girecek...Hani hep derdim bu puanlar işinize çok yarayacak ilerde diye işte o an artık geldi değerli üyelerimiz...
1000 puanı geçen her üyemiz
şekildeki alana tıklayarak yada aşağıdaki linke tıklayıp V.İ.P üyelik için başvuruda bulunabilecek...Başvurusu değerlendirilen üyelerimize onay verildiğinde artık üyelerimiz sitemizden sınırsız bir şekilde yararlanabilecek...
Şu an itibariyle forumda bulunan 65 konu başlığımızdan 14 tanesi V.İ.P kapsamına alınmıştır ki bunlar ağırlıklı olarak paylaşımı içeren ;
- Ders Notları anabaşlığı altındaki 12 konu başlığı
- Download bölümü
- Medikal Dosyalar başlıklarıdır...
Yeni düzenlenen vip koşulları:
50 mesaj
10 konu başlığı
2000 üzerinde puan
veya
100 mesaj
3000 üzeri puan
veya
30 konu başlığı
1000 üzeri puan
Sitemizde çok değil biraz daha aktif katılım sağlayan tüm üyelerimiz rahatlıkla bu puan barajını geçeceklerdir ve V.İ.P üyeliklerini alacaklardır...Paylaşımlarımızı gördüğünüzde buna fazlasıyla değeceğini göreceksiniz...
Saygılar...
Not: Bu konuda yeniden gerekli açıklamalar yapılacaktır...
" http://www.doktorlarsitesi.net/modules.php?name=Forums&file=groupcp&sid=88ac058fee9b3b42f1280f6951cfb44f " _________________ ... Hergüne 1 TUS
En son drblood tarafından Pts May 21, 2007 1:32 pm tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Haaalitt Genel Aksiyon Bakanı

Kayıt: Aug 11, 2006 Mesajlar: 6910 Konum: From The Bigest Village of World
|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel oldu bu sistem teşekkürler drblood.. site içi dengelerin sağlanması açısından yararı oldukça yüksek bir uygulama.. katkı yapan arkadaşlar ödüllendirilimş oldu,, emek verenlerede saygımızı göstermiş oluruz böylece hem.. arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruzz.. özellikle ders notları hususunda.. değişik fakültelerin ders notları eğitimimiz açısından çok yararlı.. ben bayabi faydasını görüyorumm.. emeğei geçen herkese burdan teşekkür ediyorumm..  _________________ 1 nokta bitirir 3 nokta devam ettirir.. ben 2 noktayımm.. ne yapıcam belli olmazz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
denizkizi21 Üye

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
| trient1217 yazmış: | çok güzel oldu bu sistem teşekkürler drblood.. site içi dengelerin sağlanması açısından yararı oldukça yüksek bir uygulama.. katkı yapan arkadaşlar ödüllendirilimş oldu,, emek verenlerede saygımızı göstermiş oluruz böylece hem.. arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruzz.. özellikle ders notları hususunda.. değişik fakültelerin ders notları eğitimimiz açısından çok yararlı.. ben bayabi faydasını görüyorumm.. emeğei geçen herkese burdan teşekkür ediyorumm..  |
katılıyorum triente. bu yöntem çok adil oldu.çek sevindim.ayrıca halitçim süper modluğun hayırlı olsun sen de artık bizdensin acımak yok  _________________ before marriage, a man yearns for the woman he loves. after marriage "y" becomes silent.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
drkaan İçişleri Bakanı

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 10:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok güzel bir uygulama drblood.senin böyle süprizlerine alıştık artık  _________________ AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİ DE BİLMEZLER...
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 10:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
| denizkizi21 yazmış: | | trient1217 yazmış: | çok güzel oldu bu sistem teşekkürler drblood.. site içi dengelerin sağlanması açısından yararı oldukça yüksek bir uygulama.. katkı yapan arkadaşlar ödüllendirilimş oldu,, emek verenlerede saygımızı göstermiş oluruz böylece hem.. arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruzz.. özellikle ders notları hususunda.. değişik fakültelerin ders notları eğitimimiz açısından çok yararlı.. ben bayabi faydasını görüyorumm.. emeğei geçen herkese burdan teşekkür ediyorumm..  |
katılıyorum triente. bu yöntem çok adil oldu.çek sevindim.ayrıca halitçim süper modluğun hayırlı olsun sen de artık bizdensin acımak yok  |
saol cnm aynen devamm  _________________ 1 nokta bitirir 3 nokta devam ettirir.. ben 2 noktayımm.. ne yapıcam belli olmazz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
derya Cumhurbaşkanı Danışmanı

|
Tarih: Pts Ekm 16, 2006 10:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
| trient1217 yazmış: | | denizkizi21 yazmış: | | trient1217 yazmış: | çok güzel oldu bu sistem teşekkürler drblood.. site içi dengelerin sağlanması açısından yararı oldukça yüksek bir uygulama.. katkı yapan arkadaşlar ödüllendirilimş oldu,, emek verenlerede saygımızı göstermiş oluruz böylece hem.. arkadaşların paylaşımlarını bekliyoruzz.. özellikle ders notları hususunda.. değişik fakültelerin ders notları eğitimimiz açısından çok yararlı.. ben bayabi faydasını görüyorumm.. emeğei geçen herkese burdan teşekkür ediyorumm..  |
katılıyorum triente. bu yöntem çok adil oldu.çek sevindim.ayrıca halitçim süper modluğun hayırlı olsun sen de artık bizdensin acımak yok  |
saol cnm aynen devamm  |
ben de ben de katılıyorumm  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 12:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
anasayfada tutmak lazımm.. sevgili üyerimizz dosyalardan ve bazı yüklentilerden yararlanabilmek için vip üyeliğinizi başlatmanız gerekli.. _________________ 1 nokta bitirir 3 nokta devam ettirir.. ben 2 noktayımm.. ne yapıcam belli olmazz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
denge V.İ.P

|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
| güzel bi uygulama olmuş,teşekkürler dr blood... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
dikkatlerinizi tekrar celb etmek istiyorum sayın üyelerrrr.. _________________ 1 nokta bitirir 3 nokta devam ettirir.. ben 2 noktayımm.. ne yapıcam belli olmazz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
mrym V.İ.P

|
Tarih: Cum Ekm 20, 2006 7:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
| trient1217 yazmış: | | dikkatlerinizi tekrar celb etmek istiyorum sayın üyelerrrr.. |
bu laf banaydı sanırım sevgili modum
benim gibi cahiller olabilir tekrar ilk sıraya taşımakta fayda var _________________
mrym |
|
| Başa dön |
|
 |
|