| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
vena BAŞBAKAN

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 12:47 pm Mesaj konusu: Tanışalım |
|
|
Bir forum sitesine üye olunduğunda en zor olan şey herhalde ilk mesajı yazmak...Sanki diğer üyelerin hepsi birbirini tanıyor zannedilip, yabancı hissediliyor...Birkaç mesajdan sonra öyle olmadığı anlaşılıyor ama önemli olan ilk mesajları yazmak...
Diğer kişileri tanıyana kadar da yabancılık çekildiği kesin. O yüzden böyle bir başlık düşündüm ben de...İsteyen herkes, istediği biçimde kendini tanıtsın...Ayrıntıya bile gerek yok. Öğrenciyim, pratisyenim, tıp dışıyım vs vs. İsteyen resmini koysun, isteyen kendini uzun uzunnn anlatsın... |
|
| Başa dön |
|
 |
vena BAŞBAKAN

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 12:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
İlk ben başlayayım...
Benimki uzunlardan olacak
1975 İstanbul doğumluyum. 2003 Çukurova mezunuyum...
Hekimim ama hekimlik yapmıyorum. Kronik TUSa hazırlananlardanım. Bu arada da bir kurumun tıbbi yayın bölümünde çalışıyorum. 3 yıldan fazladır da evliyim...Ama şimdilik çocuğum yok...İstanbulda, bir sitede 19. katta oturuyoruz.
Resim olarak ise bu bilgisayarda resmim olmadığı için eşimin sayfasındaki linki vereceğim...
http://www.cerrahisayfasi.com/Foto.htm |
|
| Başa dön |
|
 |
ASLI V.İ.P

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 1:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Aslı ben:)1983 İstanbul doğumluyum,aslen giresunluyum.Sakarya Üniversitesi 2006 hemşirelik mezunuyum.Bu kadar tanıtım yeterlidir sanırım:)) |
|
| Başa dön |
|
 |
bademli V.İ.P

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 1:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sıra bende çünkü vena nerede ben oradayım...
1976 doğumluyum,2000 Temmuz Eskişehir OGÜ mezunuyum.2 yıl devlet görevinde çalıştım,arada askerliği hallettim.3 yıldır da özel sektörde çalışıyorum...Kronik TUS hazırlığı yapanlardanım.1.5 yıldır evliyim,çocuk yok... Slogan "No TUS,no baby"... Ama en azından kızımın yeşil minik elbisesi hazır....
Antalyalıyım ve çok şükür Antalya'da yaşama ve çalışma olanağına sahibim....
Hayata dair tek beklentim yeniden çılgın gibi ders çalışabilme gücüne kavuşabilmem,bunun için her türlü motivasyon ve yardıma da açığım... _________________ Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş...
"Geçmişe dönmek mümkün değil. Gelecekle ilgili bir şeyler yapılabilir. Bir yerden başlamak lazım!." |
|
| Başa dön |
|
 |
Noyan Üye

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 5:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Adım noyan goruldugu üzere .. 1984 erzincan dogumluyum deprem ler falan atlattık tan sonra bi şekilde lise ye kadar gelip maltepe anadolu lisesi nden mezun oldum ..
istanbul bilim universitesi gbi kimsenin bilmediği bir yerde tıp okumaktayım 4. sınıfım .. iki stajımı bitirdim şuan itibariyle .. Dahiliye den BA aldım kıskanlar catlıyabilir .. =) halen kardioloji stajım surmekte ... ihtisas olarak şimdiden cerrahi bi bölüm istiyorum dahiliye bana gore değil gbi tabi kardiyoloji kazanamıcamı dusunerek bole diyorum .
hmm bunlar dısında senelerdir internet bagımlısı gbiiyim .. eve gelir gelmez ilk işim bilgisayarın basına oturmaktır bilgisayarım olmadan asla diyenlerdenim =)
en sevdiğim yemek ... dur bi dakka bu ne alaka gerek yok buna :p
bende yarısmacılara basarılar diyerek bitiriyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
deniz19 Milli Eğitim Bakanı

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 6:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar.. ben didem deniz..1989 Ankara doğuymluyum..ilk orta lise ne varsa hepsini ank da okudum..maalesef tıpı ank da tutturamadım..ama olsun yakın en azından.. kırıkkale ünv tıp fak dönem 1 örencisiyim..kesinlikle ama kesinlikle tıp yazmam diodm büyük konuştm ve bi nevi konuştuklarımı yutmuş bulunuorm şimdi ise hayattan memnun gibiym:D hayat artık bikaç kemik,biraz enzim az biraz daa proteinle daha da canlandı bnce.. yaşıma bakıpta nası üniversitede demeyn yeni 18 oldm ama erken başlamanın faydaları işte..bu siteyi çok sefiorm....
herkese başarılar...  _________________ "...Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki,vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." |
|
| Başa dön |
|
 |
lotuus V.İ.P

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 6:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
iştee ben
şapkaları severim, naneli kahveye bayılırım...
şu an ev kızıyım
bu kadar yeter mi acaba |
|
| Başa dön |
|
 |
drtuncay V.İ.P

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 6:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
| lotuus yazmış: | naneli kahveye bayılırım...
|
ilk defa duyuyorum tarifi? kahve severim bi de nanelisini deniyim.  |
|
| Başa dön |
|
 |
flowerkenzo V.İ.P

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 7:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
venaaaaaaaaaaaa
sen beni tanıorsun. öz geçmişimi sana yazmıştım ya çoooooooooooook yorgunum inan hadi sen beni anlat! _________________
beni bulmak istediğin yerde bul,
görmek istediğin yerde gör
ama bilki istediğin hiçbiryerde olmayacağım
ve hiçbir zaman olmadım.
gidiyorum... |
|
| Başa dön |
|
 |
vena BAŞBAKAN

|
Tarih: Pts Oca 08, 2007 10:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| flowerkenzo yazmış: | venaaaaaaaaaaaa
sen beni tanıorsun. öz geçmişimi sana yazmıştım ya çoooooooooooook yorgunum inan hadi sen beni anlat! |
Ben ancak dünya tatlısı biri olduğunu yazabilirim. Gerisi sana ait |
|
| Başa dön |
|
 |
|