Kapat

©

+ Yeni Konu aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Ben hocayım, o asistan

Junior Member
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Ben hocayım, o asistan

Share

[Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir. Facebook hesabı ile de kolayca üyelik alabilirsiniz... ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ] haberinde vurgulanması ve açığa kavuşturulması gereken bir çok nokta var...

*

Birincisi...
    [Sadece kayıtlı kullanıcılar linkleri görebilir. Facebook hesabı ile de kolayca üyelik alabilirsiniz... ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ] yazımda dile getirdiğim gibi, bilgi yaşlı olandan değil,sahibinden ve taşıyıcısından öğrenilir.
    Hocaların da birçok kez hataya düştüğü görülüyor. Hatasını kabullenen ,öğrenmeye her daim açık olan hocalar eğitim hastaneleri ve fakültelerde barındırılmalıdır.

*

İkincisi...
    Anestezist olan asistan hekim, muhtemelen bir kardiyologdan daha fazla anestezi bilgisine sahiptir! Hem fikir miyiz? Dolayısıyla kendi branşında ordinaryus profesör de olsan başkasının bilgi sahibi olduğu konuya saygı göstermek gereklidir. "Her şeyin en iyisini ben bilirim" demek aslında hiç bir şey bilmediğinin açıklamasıdır.

*

Üçüncüsü...
    "görevliler kapıyı açınca Türkmen, 'Bana nasıl saldırırsın' diyerek Haspolat'ın üzerinden kalktı."
    bana nasıl saldırırsın derken aynı zamanda bir başkasının üzerinden kalkmak da neyin nesi oluyor! Acaba saldırgan kim, ve daha komiği hocanın ifadesine göre saldırgan altta kalmış! Haberde asistan doktorun çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğu yazıyor, Türkmen hocaya soralım, asistan hem saldırırken hem de kendinde nasıl morluklar oluşturmayı becermiştir?

*

Dördüncüsü...
    Türkmen'in, 'Ben hocayım, o asistan' savunmanın en talihsiz ifadesi olmuştur. Hoca olmak demek bir asistana saldırmayı hak mı gösterir?
    'Hoca olmak demek herşeyi sadece ve en doğru ben bilirim' mi demektir?
    Bu ifadeyi, 25 yaşında uzmanlık eğitimi alan bir hekime saygısızlığın göstergesi olarak algılıyorum.

*

Beşincisi...
    İfadesinde asistan hekim için " Üzerime yürüdü, ayağı kayıp düştü." diye belirten Doç. Dr. Mehmet Muhsin Türkmen' e son cümlemle bitiyorum; Buna kim inanır, Kadir İnanır!

Saygı ve sevgilerimle
    Uzm.Dr. Adnan Karadağ

2. The Following 6 Users Say Thank You to Uzm.Dr. Adnan Karadağ For This Useful Post:

ametist13 (12-15-2011), betull (12-15-2011), Nergiz93 (12-15-2011), SeffafDaLGa (12-15-2011), senem (12-23-2011), Urve Uzun (12-15-2011)

Moderatör ametist13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    2.195
    Tecrübe Puanı
    342

Kitabı incelemek ve satın almak için
    TIKLAYIN...

" Üzerime yürüdü, ayağı kayıp düştü."
    hoca da herhalde kaldırmak isterken ayağı takıldı üzerine düştü(!)
    yazı için teşekkürler

İn me omnis spes est mihi

"Gül her şeyi fetheder."
    Fatih Sultan Mehmet

4. The Following User Says Thank You to ametist13 For This Useful Post:

Urve Uzun (12-15-2011)

+ Yeni Konu aç