Kapat

©

+ Yeni Konu aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 5 ve 5

Konu: Hasta yakınları "yanlış doktoru dövdük, özür dileriz

Haber Moderatörü dr haber - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişleri
    11
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    245

Hasta yakınları "yanlış doktoru dövdük, özür dileriz

Share

Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları Doktor Rodi Sarı Polat'ı öldüresiye dövdükten sonra 'yanlış doktoru dövdük' diyerek özür dilediler. Önceki gün baş dönmesi şikâyeti ile yakınları tarafından hastaneye getirilen Azize Denizer'e ilk müdahale yapıldı. Denizer'in beyninde damar tıkanıklığından şüphelenen 33 yaşındaki Nöroloji uzmanı Doktor Rodi Sarı Polat, hastayı yoğun bakıma aldırdıktan sonra, nöbeti bittiği için hastaneden ayrıldı. Ertesi gün ise hastaneye geldiğinde yoğun bakım ünitesinin önündeki asansörün önünde bekleyen Polat, Denizer'in 'Annemizi öldürdün' diye bağıran kızlarının saldırısına uğradı. Genç doktorun saçını tutup yerde sürükleyen Denizer'in kızlarının saldırısına yakınları da katıldı. Çevredekiler, Dr. Polat'ı 10-15 kişilik grubun tekme tokatlı saldırısıdan güçlükle kurtardı.

10 GÜN RAPORLU

Uğradığı saldırı nedeniyle 10 gün iş göremez raporu alan Dr. Rodi Sarı Polat'ın aynı hastanede görevli kardiyoloji uzmanı eşi Ciğerhun Polat, olayı duyar duymaz eşinin yanına geldi. Polat, yaşanan olaydan sonra eşini döven hasta yakınlarının, "Yanlış doktoru dövdük" deyip kendisinden özür dilediklerini söyledi. Saldırganlar hakkında şikâyetçi olduklarını ifade eden Polat, "Kafasında şişlik, vücudunda morluklar oluyor. Kafasına aldığı darbeler nedeniyle hayati tehlike atlattı. Şuur takibi devam ediyor. 3 kişi gözaltına alındı. Şikâyetçi olduk" dedi.

Senior Member dr.cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    342
    Tecrübe Puanı
    0

hastaya yanlış tedavi uygulansa doktoru döverler ve yanlış doktormuş derler. dayak sırası kimdeee?

Senior Member nikmilazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    0

olur böyle şeyler.bi dayak yiyen dr mu. taksici ...leri zevkine adam dövüyor hem de koordineli yardımlaşmalı. yeri geldiğinde hastanın da dr unda ağzı burnu kırılmalı.ben açık bi insanım.hasta deseki kozları paylaşalım reddedersem adam değilim.

Moderatör haptenhepten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    439
    Tecrübe Puanı
    0

nikmilazım; o nedenle bayan taksici nerdeyse hiç olmuyor olabilir mi? devlet milletvekiline dokunulmazlık tanıdığı gibi memuruna da dokunulmazlık tanımalı.tabi suistimalin önüne geçerek.hadi diyelim tanıdı,milyon tane memuru nasıl koruyacak diyebilirsiniz...o zaman da memuru ile halkını birbirlerine karşı kutupmuş gibi göstermesin...insanların en mahrem şeylerini bile paylaşacağı resmen onları yaşama döndürecek,tanımadıkları yabancı tek insan doktorlardır.kimse sokakta adam ölse karışmaz çoğu insan bakıp geçer,ama doktor tanımadığı halde müdahale eder.mesleği bu diyebilirsin,o zamanda şunu söyleyeceğim:Allah müdahale ettiğin adamı aşiret üyesi yapmasın..yaparsa görürsün 1 ay önce çapayı basıp tüm acildeki sağlık çalışanı insanları döven aşiretlerin kendini bi halt sanan insanların sosyopat psikopatların olduğu yerde kolay gelsin sana ben dayağı savunmuyorum diyebilirsin ki ben zaten savundun demedim,ben sadece ben kapışırım demene,sadece kendini düşünerek davranmana ithafen yazdım bunu tabi kişisel de algılama

Senior Member nikmilazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Thanks
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Kitabı incelemek ve satın almak için
    TIKLAYIN...

yok anladım tabi.güzel yazmışsın dediklerine hadi ordan diyeceğim bi şey yok.
    zaten hükümet politikaları ile medyaya ve sokağa yansıyan tablo hakkında bi çalışmam vardı.recep brothers diye. yani dediklerinle örtüşüyor.
    amma(: yapılan araştırmalarda insanların neden tıp seçtiğini üstüne tus tercihlerini neye göre yaptıklarına bakarsak gayet de dr luğun salt diyemesem de -profesyonel- anlayışta bir meslek olduğunu diyebilirim.mesleğin icrası o bahsettiklerin ve biraz da manevi yönü.yeri tabiki ayrı drluğun klişelere girmiyim hipokrat ın gözleri yaşarmasın.
    ama dr ları da melekmiş gibi göstermek yanlış bence.karıncayı incitmeyen pamuk gibi adamın dr dövdüğünü bilirim benim basketbol hayatımı bitirdiklerini de. daha iyisine rastlamadım karakterlisini de az gördüm yazsam baya uzar okumazsın.
    hayatın bazı gerçekleri var hapten . ben ki canlıya vurmayı yaratana saygısızlık olarak gören biriydim ama yaşadıklarım+ gördüklerim bildiklerim vs ne olduğuna bakmaksızın şiddetin kimi zaman gerekli olduğunu gösterdi. şiddete karşı değilim ama sabrım güçlüdür. ve akıllı bir insanımdır.
    muhtemelen baya üst dönemsin belki zamanla bende yada sende değişir bi şeyler. ya bi de kavgayı sevmeyen arkadaşlarım fena dövüşüyor ha.bunu da gördüm.
    yakında bizde o kervana katılcaz.görelim bakalım .... ......
    hayatın teorikte ve pratikte baya bi farklı.etik zaten tıbbi bi terim. ibni sinalar hipokratlar öldü ben de pek iyi sayılmam.

+ Yeni Konu aç

Bu Konudaki Etiketler